Kvalitetskontrol

Quality ControlFor at sikre produkter af høj kvalitet, udfører AMB Sourcing kvalitetskontroller inden nogen samples eller produkter afsendes til vore kunder.

Fra de rå materialer til de færdige produkter´sikrer vi kvaliteten i valg af fiber, garnproduktion, tekstilproduktion, vådbehandling og fremstilling af tilbehør.
Vores tekstilproducenter og -leverandører har deres egne kvalitetsstandarder som de lever op til, ud over dem, der er krævet af os eller dig.

AMB Sourcing udfører kvalitetskontrol – lige fra den indledende fase med indkøb af råmaterialer til den afsluttende fase med det endelige produkt.

QA aktiviteterne omfatter fabriksbesøg, tests, inspektioner, og nogle af de vigtigste elementer i vores QA proces er:

  • Supervisering
    I løbet af fremstilling af samples og selve produktionen superviserer vores personale hver fase, for at undgå forskelle mellem det faktiske produkt og det godkendte sample.
  • QA tests
    I AMB Sourcing bruger vi vores tekniske know-how til at udføre de nødvendige kvalitetskontroller af produktet. Om nødvendigt sørger vi også for outsourcing af tests, udført af internationale institutter som f.eks. SGS, TTL osv.
  • Afsluttende inspektion
    En afsluttende kvalitetsinspektion udføres og en godkendelsesrapport udstedes. Denne rapport sendes til dig til godkendelse, inden produktet frigøres til .
Feedback & Support